Ons aanbod richt zich op verschillende workshops: Langlopend, gedurende een dag en/of weekend of voor een (online) bijeenkomst voor enkele uren.

Allereerst starten we bij genoeg animo onze TE meditatielessen. Tijdens deze lessen nemen wij de mensen mee op reis om samen een langlopend (indien gewenst) traject te starten waarbij het transformeren van jezelf centraal staat. Door dit proces met onszelf aan te gaan, leren we in grotere balans te leven in onszelf en met de wereld om ons heen. Het bevordert ook het ontluiken van ons spiritueel bewust zijn. Tijdens de lessen leren we een andere wereld te kennen die voor vele nog onzichtbaar blijft en leren we in balans en op een respectvolle manier samen te werken met de natuur, mensheid, het universum, de richtingen en de elementen. Instappen kan alleen aan het begin van de opleiding, omdat de meditaties een opbouwende serie zijn, waarbij de intensiteit van de energie opbouwt en dan is het belangrijk om te kunnen bouwen op een mooie fundering. Stoppen gedurende de opleiding mag altijd en daar zijn ook geen consequenties aan verbonden. Het pad moet passen en de duur waarvoor dit klopt kan van persoon tot persoon verschillen. Er wordt per les betaald, gedurende de deelname aan de groep.

De wens is ook ook kort durende op zichzelf staande workshops te organiseren rondom een te bepalen thema. Dit kan een dag of een weekend zijn. Ook hierin zal persoonlijke groei en verbinding centraal staan. Zowel het vrouwelijke als mannelijke aspect wordt hierin meegenomen en kan daarom ook interessant zijn voor stellen (ook same-sex) om dit samen mee te maken en beide/verschillende perspectieven mee te nemen in de ontwikkeling.

Tenslotte is het mogelijk dat we informatieve workshops organiseren van enkele uren (eventueel online) waarbij we de deelnemers tools geven door middel van meditatie, praktische tips en verdiepende toelichting ter ondersteuning van ieders persoonlijke pad en spirituele ontwikkeling.

Write a comment