Gratis online herfst meditatie 🍁

Vanaf woensdag 21 september start de herfst officieel en bieden we een gratis online meditatie avond aan op de 21ste die start om 20.00. Herfst is een tijd van loslaten en oogsten van dat waar je de eerste helft van het jaar aan hebt gewerkt en dat kan op allerlei gebieden zijn.

Op deze avond geven we twee meditaties: Remco geeft een meditatie voor het loslaten en Maria geeft een meditatie gericht op “oogsten” van dat wat jezelf de afgelopen 6 maanden hebt gecreëerd. Op deze manier laten we ervaren hoe meditatie praktisch gebruikt kan worden om je dagelijkse leven te ondersteunen.

De meditatieavond is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om dit te ervaren, meditatie uit te proberen en het is gratis & vrijblijvend om mee te doen. Op deze manier kunnen mensen met de steun van de groep mooi de herfst starten en ervaren hoe de energie van seizoenen gebruikt kan worden voor je persoonlijke processen, zoals seizoenen ook de balans in de natuur ondersteunt. Mocht je iemand kennen die dit ook interessant vindt, dan wordt delen gewaardeerd!

Registeren voor de avond:https://us06web.zoom.us/…/tZctdOqqpzsjH9w_bpr71ls…

Wil je op op de hoogte blijven van diverse meditatielessen? Dat kan door hier in te schrijven op de nieuwsbrief: http://eepurl.com/hX1wLz

Voor vragen of meer informatie zijn wij natuurlijk te bereiken via mail (info@lightinbeing.nl), WhatsApp & telefoon (Maria: 0644725655 & Remco: 0626783610).

Warme groet,

Remco & Maria Sauter