Op dinsdag 21 maart geven we weer een gratis online meditatieles met dit keer de energie van lente. De les start om 20.00 en is te volgen met Zoom.

De lente is een tijd van in actie gaan komen en de eerste stappen te maken om de energie te laten stromen voor dat wat je dit jaar wil creëren. En dat kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat het op een gebalanceerde manier past bij wie jij bent. Op die manier dient de manier waarop je expressie geeft, aan dat wat je wil en wie je bent, zowel jezelf als je omgeving en daarmee de wereld. Dan ontstaat er een flow die je pad steunt en waardoor dingen makkelijker worden. Vanuit het perspectief van vernieuwing maak je ruimte om te starten met nieuwe ideeën of projecten voor dit komend jaar of als fundament voor komende jaren.

Op deze avond geven we twee meditaties voor de lente: Remco geeft een meditatie vanuit Sjamanistische manier van werken en Maria geeft een meditatie vanuit een andere manier van holistische werken.

De meditatieavond is toegankelijk voor iedereen die affiniteit heeft met meditatie of het gewoon een keer wil proberen. Het is gratis & vrijblijvend om mee te doen.

Op deze manier kunnen mensen, met de steun van de groep, mooi de lente starten en ervaren hoe de energie van seizoenen gebruikt kunnen worden voor je persoonlijke processen, zoals seizoenen ook de balans in de natuur ondersteunt.

Mocht je iemand kennen die dit ook interessant vindt, dan wordt delen gewaardeerd!

Registeren voor deze avond kan via de registratieknop:

Wil je op op de hoogte blijven van diverse meditatielessen? Dat kan door hier in te schrijven op de nieuwsbrief:

http://eepurl.com/hX1wLz

Voor vragen of meer informatie zijn wij natuurlijk te bereiken via mail (info@lightinbeing.nl), WhatsApp & telefoon (Maria: 0644725655 & Remco: 0626783610).

Warme groet,

Remco & Maria Sauter