Mijn naam is Maria Sauter en ik heb een eigen praktijk op het Landgoed Overhorst in Driebergen waar ik werk als fluisteraar, ontwikkelingspsycholoog/coach en masseuse. In de afgelopen 15 jaar heb ik mijn eigen praktijk binnenshuis opeenvolgende gehad in De Bilt, Houten, Leusden, Driebergen en sinds juli 2020 werk ik in onze praktijkruimte aan huis Veenendaal. Ik heb mijzelf als professional steeds verder ontwikkeld door opleidingen, bijscholing, trainingen, persoonlijke ontwikkeling en jarenlange ervaring. En omdat een mens nooit is uitgeleerd, wordt ik nog meerdere keren per maand bijgeschoold door oa mediatielessen.

Mijn Perspectief
Mijn werk is mijn passie. Ik vind het geweldig om mensen te mogen ontmoeten en ze te helpen om zich beter te voelen en gelukkiger te zijn. Ik haal grote voldoening uit mijn werk als ik iemand weer ontspannen en opgeladen van de massagetafel zie komen, ouders blij zijn dat ze hun kind beter begrijpen, een overleden dierbare zijn boodschap heeft kunnen doorgeven of als iemand weer geïnspireerd is om de volgende stap te nemen in zijn of haar leven. Daarbij probeer ik mensen te behandelen zoals ik zelf behandelt wil worden; met respect, aandacht en ruimte om jezelf te zijn.

Mijn achtergrond
In mijn puberteit waren de zaadjes gepland voor mijn huidige werk: Ik “zag” meerdere malen de energieën van overleden mensen, had soms een voorspellende intuïtie, wilde graag mensen helpen en had een voorliefde voor massage. Vanaf 1999 heb ik me ontwikkeld door middel van de universitaire opleiding Psychologie, massagecursussen, communicatietechnieken, Reiki en opeenvolgende meditatiecursussen. Inmiddels werk ik al een aantal jaar in mijn praktijk met mensen van alle leeftijden en ben ik bevoegd docent voor het geven van meditatielessen. Aanvankelijk gaf ik vooral therapie en massages. Naar aanleiding van mijn ervaringen als moeder en met andere kindjes heb ik in 2008 de keuze gemaakt om ook als fluisteraar te gaan werken. Deze combinatie bevalt mij erg goed.

Mijn talenten
Ik vind het heel fijn dat ik een brug kan zijn, bijvoorbeeld tussen ouders en hun kind, om zo te helpen elkaar beter te begrijpen. Ik vind het bijvoorbeeld heel mooi om de wederzijdse liefde te mogen ervaren. Ik heb de drie verschillende takken (massage, therapie, fluisteren) binnen mijn praktijk op basis van mijn eigen interesses samengevoegd. Achteraf sluit het heel goed aan bij mijn overtuiging dat de mens als een drie-eenheid van “Body, Mind en Spirit” functioneert. Op site site ga ik verder op de manier waarop ik werk. Meer informatie is terug te vinden op mijn andere websites:
http://www.massage-veenendaal.nl/
http://www.uwfluisteraar.nl/
http://www.deopwaartsespiraal.nl/