E en massage is een Massage Odijkideale manier om fysiek in balans te komen, de dagelijkse spanningen en verplichtingen van je af te laten glijden en een ontspannen moment voor jezelf te creëren. Dat kan allemaal bij massage zeist Praktijk de Opwaartse Spiraal. Deze is gelegen in Driebergen op zo’n 10 minuten rijden van Odijk.

Lichamelijke stress die voortkomt uit een drukke periode of samenhangt met een psychologische moeilijke periode kan verlicht of weggenomen. Daarnaast kan een dergelijke  behandeling de lichamelijke doorbloeding en de spijsvertering verbeteren. In het Westen zijn we erg gericht op het behandelen van ziektes, terwijl wellness er op gericht is om de gezondheid in stand te houden: het wel bekende “beter voorkomen dan genezen”. We hebben allemaal diverse ballen in de lucht te houden, waar niets mis mee is, maar het is fijn om te zorgen dat er een balans is tussen geven en krijgen. Vanuit dat perspectief is het krijgen van een massage  een vorm van lichamelijk onderhoud. Zelf zie ik het ook graag als een cadeau: even niets hoeven, verzorgt worden en bijkomen.

Geniet daarom van de rustgevende sfeer en de weldaad waarbij u keuze heeft uit diverse mogelijkheden. U kunt bij mij onder andere terecht voor:

Holistische Ontspanning
Hot Stone massage
Voetreflexzone
Ouder & Kinder

 

Schenk een Massage

cadeaubonnen en strippenkaarten

kadobon massage

Een massage is fijn om te krijgen én om weg te geven! In de webshop kunt u diverse cadeaubonnen bestellen. Deze kunnen we naar uw huis sturen of direct naar een ander met een persoonlijke boodschap van de gever(s).

Daarnaast zijn er strippenkaarten om aan uzelf of aan een ander cadeau te schenken. Bij een strippenkaart betaald u 4 massages en krijgt u de 5e behandeling gratis. De strippenkaart is, indien gewenst, geldig voor het hele gezin.

Overige Massages

  • Combi massage Odijk: Als u wilt kunnen in één behandeling verschillende technieken worden gecombineerd.
  • Duo massage Odijk: Kom samen met uw partner, vriend(in) of familielid. Terwijl de een wordt gemasseerd, kan de ander heerlijk ontspannen op de bank met een tijdschrift onder het genot van een drankje.
  • Kinder Massage Odijk: Naast Ouder & Kindmassage kan uw kind ook alleen meekomen om in dezelfde ruimte lekker te spelen of te slapen tijdens de behandeling. Zo heeft u indien gewenst geen oppas nodig.
  • Verkorte privécursus baby/kindermassage: Wilt u zelf uw kind(je) leren masseren voor thuis? Dan kunt u bij mij terecht voor een verkorte privé-cursus holistische babymassage.

Massage Odijk opmerking

Let op: Massages bij massage Odijk zijn niet erotisch.

 

Write a comment