Dit voorjaar bieden we op zaterdagen 9 april,  14 mei en 18 juni om 20.00 een drieluik van meditaties aan die voor iedereen toegankelijk is, ook om mediatie eens te proberen:

Op 9 april zal Maria de meditaties verzorgen die mensen tools geven om hun balans zelf te leren vergroten en behouden, iets wat voor mensen die sensitief in de wereld staan soms best een uitdaging is. Een combinatie van het opschonen van je eigen energie, positief in energie verbinden met de wereld om je heen en een praktische toepassing doordat het te gebruiken is in het dagelijkse leven.

Op 14 mei neemt Remco mensen mee op een helende mediatiereis vanuit het Sjamanisme, die later ook zelf teruggeluisterd kan worden voor heling en balanceren.

De derde avond op 18 juni ronden we samen het geheel af met een combinatie van meditaties die balans brengen in de holistische drie-eenheid van body-mind-spirit.

Het is opgezet als drieluik, maar het is geen voorwaarde voor deelname om alle 3 te bij te wonen. En registeren om zelf op een ander moment de opname als nog te luisteren mag ook. Iedereen die te kennen heeft gegeven deel te willen nemen, ontvangt op voorhand een bevestiging met de link van de van de online mediatie sessie.

De lessen zijn online waarbij we gebruik maken van Zoom en onze ervaring met internationale mediatielessen die we zelf volgen, is dat dit heel goed werkt. Het zorgt ervoor dat iedereen die wil mee doen, mee kan doen, ongeacht de afstand, zonder oppas te regelen, er is geen reistijd en wel de download later zelf te luisteren als het moment van de les zelf niet past.

De opbrengen gaan als donatie naar het dorp waar de Sjamanistische medicijnmensen (Paqo’s) wonen in Peru. Oorspronkelijk was het idee de opbrengt te geven aan een Oekraïens weeshuis, maar die is voorzien van hulp. Vandaar dat het geld nu dus naar de mensen die het in Peru nog steeds erg zwaar hebben als gevolg van Corona en armoede en waar geen extra steun voor is. Aangezien de Paqo’s hun beschermde kennis de afgelopen jaren zorgvuldig zijn gaan delen, omdat ze wisten dat dit nodig was en verandering in de wereld op komst was, is het fijn als ze ook steun en hulp terug ontvangen. Het drieluik is dus op basis van donaties, waarbij we denken aan 5,- euro per meeting (meer mag altijd) en het volledige bedrag gaat dan direct naar de paqo’s en hun community.

Voor vragen en/of opgeven (ook voor de nieuwsbrief), zijn wij uiteraard te mailen of te bellen/Whatsappen op 0644725655.