Het is zo ver: Wij gaan samen meditatielessen geven, startend vanaf dit komend voorjaar! Dit gaat online plaats vinden, zodat iedereen die wil, gewoon vanuit huis kan mee doen. Onze ervaring is dat dit heel goed werkt.

Dat gaan we dit jaar op 2 manieren doen:

Allereerst starten we met een drieluik van healing meditaties waarbij ik een sessie met meditatie gericht op balanceren van je energie en tools om dit zelf te doen aanbiedt, Remco een sessie geeft met helende meditaties gerelateerd aan het Inca Sjamanistische en we de derde sessie samen geven om tot een afgerond geheel te komen.

meditatielessen

Daarnaast starten we in het najaar met verregaande, opbouwende meditatielessen waarbij mensen die er aan deelnemen op een soort zielsreis gaan maken die gericht is op transformatie: allereerst uiteraard jezelf, want je bent altijd je eigen vertrek punt, situaties in je leven en ook je impact in je omgeving in positieve zin. Vaak ontdekken mensen nieuwe vaardigheden en interesse in zichzelf (bij mij heeft dat o.a. geleidt tot het kunnen geven van fluistersessies) en de manier waarop je je met de wereld en natuur kan verbinden verdiept ook.

Meer informatie inhoudelijk volgt nog, maar mochten mensen al interesse of vrijblijvend vragen hebben over 1 van de 2 of beide lessen hebben, horen we het graag. Warme groet, Remco & Maria