Wij zijn sinds 1997 een stel en ons gezin telt drie kinderen. Naast ons gezinsleven delen we samen ook een pad van spirituele groei en zijn we samen in 2000 gestart met tot op heden doorlopende meditatielessen. Deze lessen werken op basis van het principe van transformatie. Een voorbeeld hiervan is zelf de energie van vrede worden, waardoor deze energie zich naar de omgeving verspreid en daarin ook een balans komt. Dat is ook waarom we kozen voor de naam “Light in being”: door dit pad ruim je je eigen bagage steeds meer op, waardoor we lichter door het leven gaan. En door ons innerlijke licht meer te laten schijnen, hebben we allemaal een positieve invloed op onze omgeving: light brengen simpelweg door te “zijn”.
Nu is dat “zijn” aan de ene kant heel eenvoudig, maar we zitten onszelf vaak zo in de weg met al onze gedachtes, emoties en geconditioneerde overtuigingen. Door hier doorlopend mee aan de slag te gaan, als een uit waarbij je laagje voor laagje afpelt, is de impact van deze lessen voor ons “life changing” geweest en nog steeds. Mede doordat we steeds diepere lagen in onszelf en in samenwerking met het universum hebben ontdekt en blijven ontdekken. Het is tevens een reis naar volledig eigenaarschap van ons eigen leven en verantwoordelijkheden. Hierdoor staan we in betere verbinding met het leven, doorzien we lessen die op ons pad komen makkelijker en herkennen we wanneer we in een flow zitten of niet.

Gecertificeerde docenten

We zijn gewend te werken met de vier richtingen, de elementen vuur, lucht, water en aarde, de natuurlijk, totemdieren, spirituele gidsen en communicatie met het universum. Om dit alles te leren hebben we sinds 2000 eerst ruim 10 jaar lang verschillende studies op dit gebied afgerond en volgen we nog steeds doorlopend en meerdere malen per maand lessen hierin. Ook zijn we naar verschillende verdiepende workshops geweest, zowel in Nederland, als in Engeland en de VS. We zijn zelf ook gecertificeerde docenten om de variant TE (=Transition Energy) van de meditatielessen te mogen delen. Omdat dit pad onszelf zoveel heeft gegeven, willen we anderen graag deelgenoot maken die het ook interessant vinden om zich nog intenser te verdiepen met henzelf, spiritualiteit, de natuur en balans. Hierin hebben we dus ons eigen pad met onze eigen takken van sport en hebben we een gezamenlijke samenwerking, waarbij we elkaar mooi aanvullen, juist door onze verschillende kwaliteiten.

Onze visie is dat we graag willen delen wat wij hebben geleerd, omdat we merken dat we zeker niet de enige zijn op dit pad en omdat we weten dat onderlinge verbinding zo fijn is. Door de verbinding met gelijkgezinden blijf je van elkaar leren en kan je elkaar helpen je nog verder en verder te ontwikkelen, want deze reis is in onze ervaring niet alleen heel boeiend, maar ook oneindig. Dat houdt het leven interessant. Daarbij is het voor ons zichtbaar dat de wereld aan het transformeren zijn is en het helpt om de tools te hebben om daar soepel mee om te gaan.