In september 2022 beginnen wij een meditatiegroep voor mensen die geïnteresseerd zijn in verdere ontwikkeling van henzelf in samenwerking met hun hogere bewustzijn & het universum. Opgeven kan al!

Deze zal plaats vinden op elke eerste zaterdag van de maand, online waarbij we starten om 20.00. De les duurt gemiddeld een uur, waarna alle deelnemers ook de download ontvangen om de les zelf te kunnen herhalen. De kosten zijn 25,- per avond en met elke maand 1 les ronden we per jaar 1 cirkel van de opbouwde spiraal af, doe globaal uit 7 rondes bestaat met de kennis die is doorgegeven.

Deelname is altijd op basis van vrije wil en zolang het goed voelt. Het vraagt echter wel een commitment in de zin dat de lessen op elkaar doorbouwen en de energie steeds hoger wordt, dus zolang mensen de lessen willen volgen is het belangrijk dat dit een continu proces is. De opbouw van de lessen zit heel bewust in elkaar op een manier die verdere spirituele en persoonlijke groei ondersteunt als een katalysator, dus het is belangrijk om daarin niets over te slaan. Mocht een keer niet kunnen deelnemen voorkomen, dan is zelf de les met de download inhalen uiteraard een mogelijkheid, maar het is belangrijk om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Ten eerste omdat het aanwezig zijn in de groep zorgt dat we elkaar in energie ondersteunen en versterken in het proces. We kunnen het beter begeleiden in wat er gebeurd en er is direct mogelijkheid om te delen of vragen te stellen wat bijdraagt in je eigen proces.

Het zijn niet de eerste de beste meditatielessen en ze worden dan ook alleen met grote zorgvuldigheid en op basis van oprecht respect gedeeld. Daarom is het belangrijk dat elke geïnteresseerde met naam wordt voorgelegd aan onze oorspronkelijke docent Sam Holland. Hij is de beschermer van het materiaal en op deze manier wordt zuiverheid en veiligheid gewaarborgd: voor het materiaal, de groep en elke individuele deelnemer. Je gaat in proces en het is belangrijk dat zit zuiver gebeurd, zeker als je leert werken met energie.

Woorden kunnen niet bevatten wat TE werkelijk is, het is iets dat alleen ervaren kan worden en ook dan is die ervaring voor iedereen anders. De kortste uitleg is dat TE staat voor “Transition Energy” oftewel het transformeren van energie zowel in jezelf als om je heen. Daarmee is het een healing tool voor dat wat je in jezelf in balans wil brengen, het werkt door in wat je doet zoals je werk waardoor je ook anderen (direct of indirect) beter kan helpen en je leert de energie om je heen meer in balans te brengen, bijvoorbeeld als je in een ruimte bent waar spanningen zijn die je met je eigen energie weer kan kalmeren zonder dat dit aandacht behoeft.

Spreekt het je aan, voel je dan vooral welkom om het te proberen. Het belangrijkste voor ons en in deze lessen is dat mensen zichzelf zijn en dicht bij zichzelf komen dan wel blijven en het proces zo ervaren dat het past bij henzelf en hun pad. Het is een manier om jezelf nog beter en ook ander te leren kennen en daar productief gebruik van te maken. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om dit proces met mensen aan te gaan en voor alle vragen of opmerkingen weten jullie ons te vinden!

Warme groet,
Remco & Maria