Gratis online Winter Solstice meditatie avond ❄️

Op woensdag 21 december start officieel de winter & is ook de Winter Solstice. De kortste dag van het jaar, waarna het elke dag steeds weer een beetje lichter wordt en om die energie productief te gebruiken geven we een gratis online meditatie les op de 21ste. Deze start om 19.00 en is d.m.v. Zoom te volgen.

De winter is een tijd van naar binnen keren, rust, ruimte maken voor nieuwe plannen voor in het komende jaar zonder meteen in actie over te gaan. Het is ook een periode met veel feestdagen waarbij mensen eigenlijk zelf gezelligheid & licht creëren in een periode die van zichzelf donkerder & kouder is. En dat is ook waar het over gaat: goed voor jezelf zorgen en inspiratie krijgen voor dingen die bij je passen en die je wil gaan doen. Daarmee maak je ruimte om vanuit te starten, bijvoorbeeld met nieuwe ideeën of projecten voor komend jaar.

Op deze avond geven we twee meditaties: Remco geeft een meditatie vanuit Sjamanistische manier van werken en Maria geeft een meditatie vanuit een andere manier van holistische werken.

De meditatieavond is toegankelijk voor iedereen die affiniteit heeft met meditatie of het gewoon een keer wil proberen. Het is gratis & vrijblijvend om mee te doen.

Op deze manier kunnen mensen met de steun van de groep mooi de winter starten en ervaren hoe de energie van seizoenen gebruikt kan worden voor je persoonlijke processen, zoals seizoenen ook de balans in de natuur ondersteunt.

Mocht je iemand kennen die dit ook interessant vindt, dan wordt delen gewaardeerd!

Registeren voor deze avond kan via de registratieknop:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYlceqorjgqHNSyXJyMTljtM30__JeMpyn8

Wil je op op de hoogte blijven van diverse meditatielessen? Dat kan door hier in te schrijven op de nieuwsbrief:

http://eepurl.com/hX1wLz

Voor vragen of meer informatie zijn wij natuurlijk te bereiken via mail (info@lightinbeing.nl), WhatsApp & telefoon (Maria: 0644725655 & Remco: 0626783610).

Warme groet,

Remco & Maria Sauter