Gratis online Zomer meditatie op 21 juni ’23

Op woensdag 21 juni, op de langste dag van het jaar, geven we voor de laatste keer een gratis online meditatieles met dit keer de energie van zomer. De les start om 20.00 en is te volgen met Zoom. De les duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

De energie van de zomer gaat over onderhouden en laten rijpen wat je eerder in de winter hebt bedacht dat je wilde en in de lente bent begonnen met in de wereld te zetten. Het is een tijd van zelfexpressie, vertrouwen dat de processen lopen ongeacht of het resultaat al zichtbaar is, veel energie en productiviteit naast ontspannen en genieten. In de natuur is precies dat terug te zien: volop leven gaande, alles groeit, komt tot bloei of is bezig met vruchten & zaden te kweken en insecten zijn heel druk de boel te onderhouden wat bij draagt aan groei, akkers worden verzorgt met oog op een goede oogst later in het jaar. Een combinatie van zelf actief investeren in wat je wil creëeren op welk gebied dan ook en het geduld hebben dat het kan ontstaan. Het is ook meebewegen met wat zich aandient qua weer, wat in bredere zin metaforisch is voor plannen maken als richtlijn qua focus, maar waarbij flexibiliteit helpt om soepel aan te passen als het anders loopt. Op die manier wordt het ritme van de aarde een ondersteunende energie in wat nodig is en ontstaat er een flow als je daarmee samenwerkt. Kan zijn dat sommige dingen even langer duren, maar ook dat andere dingen juist moeiteloos sneller gaan stromen. Of dat finetunen nodig is om het nog meer echt op je eigen manier te doen die goed voelt en authentiek is, want daar is alle steun voor. En dat wordt vaak weer zichtbaar in de resultaten van het proces in de herfst.

Op deze avond geven we twee meditaties voor de zomer: Remco geeft een meditatie vanuit Sjamanistische manier van werken en Maria geeft een meditatie vanuit een andere manier van holistische werken. Het is het opschonen van je eigen energie en met nieuwe inzichten de komende maanden in gaan.

De meditatieavond is toegankelijk voor iedereen die affiniteit heeft met meditatie of het gewoon een keer wil proberen. Daarom is deze (na de lessen met thema herfst, winter & lente) nog gratis & vrijblijvend om mee te doen. Andere online lessen met diverse thema’s gaan nog volgen, daarover later meer.

Mocht je iemand kennen die dit ook interessant vindt, dan wordt delen gewaardeerd!

Registeren voor deze avond kan via de registratieknop:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMoc-GoqjkiGNOJq5L_4gktelyQ94dd8O1u#/registration

Wil je op op de hoogte blijven van diverse meditatielessen? Dat kan door hier in te schrijven op de nieuwsbrief:

http://eepurl.com/hX1wLz

Voor vragen of meer informatie zijn wij natuurlijk te bereiken via mail (info@lightinbeing.nl), WhatsApp & telefoon (Maria: 0644725655 & Remco: 0626783610).

Warme groet,

Remco & Maria Sauter